tiistai 8. tammikuuta 2013

Kerro se kuvin


 Joulu on jo takanapäin, mutta onneksi vielä voi vähän fiilistellä. Innostuin joulunaikaan valokuvauksesta ja päätin tehdä joulukalenterin. Koska rakastan myös runoja, niin halusin liittää kullekin päivälle ajatuksiin sopivan runon tai mietteen.


 

Tästä tuli oikeasti tosi kiva. Muutama kuvamuisto on myös joukossa. Katsoessani kuvia näin jälkikäteen, niin saatan hyvin muistaa mitä päivät ovat pitäneet sisällään. Perheeni oli myös havainnut innostukseni, erityisesti runofiilistelyni ja sain lahjaksi Tommy Tabermannin runokokoelmat. Olin aattona aika onnellinen. :)Tästä jäikin nyt ilmoille ajatus - ottaa kuva vuoden jokaisesta päivästä. Tavallisesta arjesta! Eikä mitään kännykällä otettuja kuvia, vaan ihan oikeita ja ajatuksen kanssa. Syntyisi varmasti kiva kokoelma. Tällä hetkellä aikani ei kyllä millään moiseen riitä, mutta ehkä joku toinen kerta ;) Pääasia, että tärkeimmät hetket saisi kuitenkin ikuistettua. 

Mervi

2 kommenttia :

Hanna kirjoitti...

Ihana kuva sinusta runokirjan kanssa =o). Viime jouluna, kun sain digijärkkärin joululahjaksi, niin aloin ottamaan valokuvan joka ikinen päivä. No, jaksoin helmikuulle asti (muistaakseni) ja sitten en vaan kerennyt/jaksanut/muistanut/viitsinyt. Nyt kuitenkin otin itseäni niskasta kiinni ja aloitin kuvaamisen uudestaan. Toki homman voi hoitaa miten haluaa, mutta itse olen täällä: http://365project.org/hurjahanna/365. Siellä on ihmisiä kaikkialta maailmasta ja rutkasti mahtavia valokuvia.

MERVI kirjoitti...

Kiitos Hanna. Aika hyvin saivat kotijoukot tuon tunteen ikuistettua. :) Minullakin on järkkäri, joka kulkee usein mukana. Eikä tuo varmasti olisi ajasta kiinni, jos nappaisi sen päivittäisen kuvan. Luulen, että minulle kävisi jossain vaiheessa samoin kuin sinulla. Pitää nyt tuumailla, ja pistää aivoriihi käyntiin tässä asiassa. Toteutustapoja on varmasti monia. Pitää vielä tutustua tuohon linkkiisi. :) Kiitos vinkistä!