perjantai 14. marraskuuta 2014

Illan pimeys

On jälleen se aika vuodesta, kun on pimeää! Aamulla töihin lähtiessä ja töistä kotiin palatessa - pimeää! Olen odottanut jo kovasti pysyvän lumen tuloa, koska se antaa mukavasti valoa. Toivossa on hyvä elää.. Joudun tsemppaamaan itseäni usein tämän pimeän ajanjakson yli. Lohdulliseksi koen sen, että en ole asian kanssa kuitenkaan yksin.. Tsemppaan itseäni "aurinkoenergialla", ulkoilulla ja tehostetulla vitamiiniannoksella. Sekä tietysti ajatuksella, että pian helpottaa.. Myös edessäpäin häämöttävä loma antaa mukavasti energiaa ja saa sydämen tykyttämään! Nyt kuitenkin hieman hengähdän ajatuksesta, että työviikko on tältä erää päätöksessä. Tänään vedän villasukat jalkaan ja otan rennosti läheisteni kanssa! Näillä ajatuksilla toivotan kaikille hyvää viikonloppua!
 
Rakastan valoa,
koska se näyttää minulle tien.
Siedän silti pimeää,
koska se näyttää minulle tähdet.
 
 
Mervi

2 kommenttia :

Hannah kirjoitti...

Pimeän rinnalle on hyvä pyrkiä löytämään juurikin noita valoasioita. Täälläkin vitamiinit ja ulkoilut tehokäytössä. Toisaalta tästä hämystä voi tunnelmoida toisin kuin kevään ja kesän kirkkaudesta. Jaksamista!

Elämänmakuinen, sykähdyttävä blogi sinulla♥

MERVI kirjoitti...

Kaunis kiitos kommentistasi Hannah! :) Tämä lämmittää sydäntä! Kiva kuulla, että blogi on koskettanut sinua. On totta, että pimeässä vuodenajassa on myös puolensa. Näillä ajatuksilla mennään :)