maanantai 5. tammikuuta 2015

Hyvää uutta vuotta

- ja terveisiä auringosta!

Palasimme vuodenvaihteessa Thaimaan Krabilta, jossa vietimme joululomaa. Jet lag on vähitellen väistymässä, mutta ajatukset ovat vielä auringossa. Voisin sanoa kokevani pienimuotoisen kulttuurishokin palatessani takaisin Suomeen. Enkä vain ainoastaan säiden vuoksi vain ihan yleisesti muutenkin. Vie hetken aikaa, että totun taas tähän suomalaiseen moodiin ;). Rakastan Thaimaan kulttuuria! Hymyä, avuliaisuutta sekä myönteistä elämänasennetta! Ja ruokaa! Näitä jään aina kaipaamaan ja nämä saa minut varmasti palamaan sinne taas uudestaan! <3 Niin totta kuin onkin, että matkustaminen lisää matkakuumetta, pätee myös minun kohdallani! I miss already! Mutta kotiin on myös aina hyvä palata. Tässä aurinkoenergiaa ja etnisiä maisemia myös blogin puolelle. :)
 
 
Lomailimme ensimmäisen viikon Koh Lantan saarella, joka on entuudestaan aivan uusi tuttavuus. Saaren tunnelma oli hyvin lämminhenkinen ja rento. Tutustuimme saareen patikoiden ja pyöräillen. Kommelluksiltakaan ei reissussa aina vältytä, mutta näistä myöhemmin lisää.. :) Toisen viikon vietimme Ao Nangissa, josta on hyvä tehdä retkiä Krabin lähisaarille. Fiilikset on hyvät! Monta kokemusta rikkaanpana matka taas jatkuu kohti uusia seikkailuja!
 
Hyvää alkanutta vuotta kaikille! <3
 
Mervi
 

2 kommenttia :

Hannah kirjoitti...

Oi, teillä oli varmasti ihana ja elämyksellinen reissu. Matkat antavat kyllä hurjasti näkökulmia ja uusia ulottuvuuksia.
Oikein hyvää alkanutta vuotta, kaiken hyvän varjelusta ja tähtipölyä askeliisi♥

MERVI kirjoitti...

Totta puhut Hannah! Hyvää alkanutta vuotta sinullekin :)