perjantai 6. helmikuuta 2015

Takaisin luontoon

Alkuvuosi on pitänyt minut kiireisenä. Olen ollut myös jonkun aikaa ilman tietokonetta, joten blogin päivittäminen on ollut hankalaa. Mutta nyt vihdoin tässä taas.. ja miten mukavalta tuntuukin kirjoittaa pitkästä aikaa. Tammikuu on vaihtunut helmikuuksi ja kevättä kohti mennään jo kovaa vauhtia. Lisääntyvä valonmäärä antaa mukavasti energiaa ja saa hymyn huulille. Talvi on parhaimmillaan!
 
Haluan palata nyt kuitenkin ajassa hieman taaksepäin ja viedä teidät aurinkoisiin maisemiin - Krabille. Takaisin luontoon, kuten otsikkokin kertoo!
 
Luonnon kaunis Krabi on minun Thaimaani. Olen kuullut joskus sanottavan, että Krabille tullaan nimenomaan luonnon takia. Luonto vetää minuakin puoleensa. Krabin valkohiekkaiset rannat ja merestä kohoavat majesteettiset kalkkikivipaasit ovat upeaa koettavaa. Krabilla on jotain mystistä ja alkukantaista, joka viehättää minua paljon.
 
 
 
 
 
Luontoon voi tutustua parhaiten menemällä sinne itse! Kalliomuodostelmat houkuttelevat kiipeilemään. Haluaisin kokeilla joskus ihan oikeaa kalliokiipeilyä, jossa käytetään turvavaljaita ja kiivetään korkealle. Ehkä joskus? Ylöspäin kiipeäminen oli alastuloa huomattavasti helpompaa. Minun alastulotyylini olikin varsin vapaa. :)
 
 
Siinä missä kalliomuodostelmat houkuttelevat kiipeämään, niin meri kutsuu sukeltamaan. Pinnan alta avautuu maailma, joka ihastuttaa kauneudellaan.
 
 
 
 
Snorklaaminen onkin yksi parhaimmista asioista mitä Thaimaassa voi tehdä!
 
 
 
Maailma on kaunis ja täynnä seikkailuja! Seikkailumme jatkuvat.. :)
 
 
Mervi


6 kommenttia :

Heli R kirjoitti...

Thaimaa on vienyt minunkin sydämen ja nuo Krabin maisemat on jotain sanoinkuvaamatonta. Välillä on aika käydä muilla mailla, mutta aina tuo Thaimaa on mielessä... Ihana katsella noita kuvia :)

seita kirjoitti...

Kiitos kuvamatkasta kauniisiin maisemiin ja kesään. Hyvät kuvat.

MERVI kirjoitti...

Kiitos! :) Nämä maisemat vetävät todella puoleensa. Mutta kuten sanoit.. välillä on aika käydä myös muilla mailla. Hyvää, antoisaa ja turvallista matkaa teille Heli! Sielläkin on varmasti mahtavia maisemia :)

MERVI kirjoitti...

Kaunis kiitos seita! :)

Hannah kirjoitti...

Ihanat, ihanat kuvat! Ei ihme, että Krabi vie sydämen. Noihin maisemiin olisi mahtavaa päästä.

MERVI kirjoitti...

Kiitos Hannah. Toivon, että sinäkin pääset kokemaan Krabin maisemat :)