sunnuntai 30. elokuuta 2015

Kuvia Pohjois-Norjasta

Kun on kerran käynyt pohjoisessa, niin sinnehän se sydän vaan aina uudestaan kaipaa. Ehkä joku muukin tuntee samanlaista kaipuuta? Viime kesän pohjoisen reissulta jäi kytemään kipinä, joka ei ottanut laantuakseen. Kesäloman lähestyessä reissukuume kasvoi. Siihen ei ole olemassa kuin yksi lääke - lähteä matkaan! Matkasimme Kilpisjärven kautta Pohjois-Norjaan, jossa vierailimme muun muassa Altassa ja Nordkappissa. Norjasta matka jatkui Karigasniemelle ja sieltä vähitellen kotiin päin. Maisemat olivat upeat! Tässä muutamia kuvia kauniista ja jylhästä Pohjois-Norjasta.

 
Kaunis pohjoinen on harrastelijavalokuvaajan unelmakohde. Maisemat ovat uskomattoman jylhät ja kauniit! Maisemamatkailun ohessa patikoimme paljon luonnossa. Näin luonnon kauneuden voi kokea mielestäni parhaiten. Olen käynyt näissä maisemissa edellisen kerran pikku tyttönä, yli kaksikymmentä vuotta sitten. Jo silloin jäi kipinä.. Matka oli siis monella tapaa hyvin nostalginen. Nautimme matkasta koko perheen voimin.
 
 
Rakensimme kivitoteemit merkiksi käynnistämme. Patikointiretket ja matka Nordkappiin ansaitsevat omat postauksensa, joten näistä vielä myöhemmin lisää. Uudet seikkailut odottavat taas meitä :)
 
Mervi

8 kommenttia :

Hannah kirjoitti...

Oi tavatonta, miten kaunista! Pitkään olen tahtonut myös tehdä reissun noihin maisemiin. Olisi todellakin syytä toteuttaa tuo haave. Kiitos tämän jakamisesta! ♥

Mervi kirjoitti...

Kiitos Hannah. Kiva kuulla, että ilahduit postauksesta. :) <3 Uskon, että sinäkin nauttisit näistä maisemista. :)

seita kirjoitti...

Norjassa riittää kauniita maisemia. Hyviä kuvia olet ottanut. Sopisivat vaikka matkailumainoksiin.

Mervi kirjoitti...

Kiitos Seita. Noissa maisemissa sielu ja silmät lepäävät.

Kirsti kirjoitti...

Upeat on kuvat. Mie olen myös käyny Norjassa ihastelemassa maisemia, tänäkesänä.

Mervi kirjoitti...

Kiitos Kirsti. Pohjois-Norja on kyllä upea paikka. Luulen, että ensi kesänä täytyy suunnata sinne taas uudestaan.. :)

Beate56 kirjoitti...

Kyllä meitä Norjan maisemiin lumoutuneita riittää. Olen blogiini postannut kuvia myös omista matkoista Pohjois-Norjaan. Toissakesäinen matka Lofooteille oli elämys.

Mervi kirjoitti...

Kiitos vinkistä Beate56, kävin katsomassa blogisi kuvat. Mahtavia kuvia! Tuonne Lofooteille tekisi myös mieleni. :)